Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

Cabana Living
Juelsminde 308
7120 Vejle Ø
Danmark.
CVR: 20665599 
Tlf: 22126212
E-mail: info@cabanaliving.dk

 

BESTILLING

Online-butikken er åben 24 timer i døgnet, men kan dog være lukket som følge af vedligeholdelse. Vi forsøger så vidt muligt at udføre sådan vedligeholdelse i nattetimerne.
En bestilling som er afgivet på en offentlig fri- eller helligdag, vil blive behandlet den følgende hverdag.
Vi forbeholder os ret til at annullere aftalen om køb i en af de følgende situationer, uden at være ansvarlige for erstatning eller andre omkostninger:
Dine betalingsoplysninger er ikke korrekte eller kan ikke verificeres.
Din bestilling er afgivet med det formål at begå bedrageri mv. eller afgivet i forbindelse med en strafbar handling eller anden ulovlig aktivitet
Der opstår en utilsigtet fejl på Hjemmesiden, fx en betalings-fejl el.lign.
Forbehold for prisfejl og udsolgte varer
Vi accepterer dit køb ved at sende varen til dig. Dog vil dit køb kun blive accepteret, hvis der ikke er fejl i de beskrivelser og priser, som er vist i net shoppen. Dette gælder også forbeholdet for udsolgte varer.

Ved forsendelser uden for EU, vil priserne ved checkout være eksklusiv moms, da moms vil blive opkrævet ved levering, i henhold til reglerne i det pågældende land. Tjek venligst dit lands toldpolitik inden du bestiller.

På hvilket tidspunkt i bestillingsprocessen er du bundet af din ordre?
Inden afgivelse af bestillingen har du mulighed for at ændre de oplysninger, som du har indtastet, herunder leverings- og faktura oplysninger eller betalings oplysninger. Du har også mulighed for at ændre varerne eller fjerne varer fra din indkøbskurv.
Når du klikker "Køb og betal", vises en kvittering på din skærm. Fra det tidspunkt er du bundet af aftalen om køb.
Vi sender en e-mail med en kvittering for, at du har henvendt dig til os via vores hjemmeside.
Kontakt venligst vores Kundeservice, hvis du begik du en fejl, da du foretog bestillingen - de står klar til at hjælpe dig alle hverdage fra kl 9:00-14:00
Du modtager via e-mail en bekræftelse på aftalens indhold samt en kopi af disse Betingelser. Vi opbevarer indgåede aftaler, herunder ordrebekræftelsen, i et vist tidsrum, og vi anbefaler, at du ligeledes gemmer disse dokumenter, da de ikke vil være tilgængelige på Hjemmesiden.
Efter indgåelsen af aftalen gælder reglerne om fortrydelsesret, se nedenfor.

TILTAG MOD BEDRAGERI

For at kunne beskytte dig og vores andre kunder mod bedrageri og opretholde et højt sikkerheds niveau for online-køb, kan vi gennemføre verifikationscheck. Verifikationscheck kan omfatte de data, som du sender når du bestiller på Hjemmesiden, herunder din adresse og betalings oplysninger.

BETALINGSMIDLER

Vi accepterer følgende betalingsmidler

Mobilepay
Dankort
MasterCard
Visa 

Kontrolcifre (Credit Card verifikation nummer (CVV)
Betaler du med kreditkort, vil du blive bedt om at indtaste kortets kontrolcifre. Du finder de tre kontrolcifre på bagsiden af dit kreditkort, oftest i højre side af kreditkortets bagside. Kontrolcifrene er nødvendige for at betalingen kan gennemføres og for at opretholde et højt sikkerheds niveau. Der kan også være andre tilsvarende sikkerhedsforanstaltninger
Betalingsprocedure

Når din vare forlader vores lager for at blive leveret, vil din betaling blive trukket på den valgte betalingstjeneste, og du vil modtage din faktura pr. mail.

REKLAMATION

Cabana Living kontrollerer alle varer inden afsendelse. Skulle der alligevel være fejl ved en vare, kontakt da venligst kundeservice. Når du kontakter kundeservice skal du oplyse bestillingsnummeret, style-navn, og beskrive hvad der er galt med varen mv. Efter kontakt med vores kundeservice, sender vi dig GLS returlabel, så du ikke får omkostninger i forbindelse med din reklamation/returnering. Kontaktes kundeservice ikke inden afsendelse af en reklamation eller forkert leveret vare, er Cabana Living ikke ansvarlig for omkostninger forbundet med returneringen. Reklamationsretten gælder i 24 måneder fra købsdatoen.

FORCE MAJEURE

Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser eller manglende overholdelse af vores forpligtelser i henhold til Betingelserne, hvis forsinkelsen eller den manglende opfyldelse skyldes begivenheder, som ligger uden for vores rimelige kontrol.

Aftalens fuldstændighed

Disse Betingelser udgør de fuldstændige vilkår for aftalen mellem os.


Ugyldighed


Såfremt en eller flere af bestemmelserne i Betingelserne måtte blive erklæret helt eller delvist ugyldige, finder de øvrige bestemmelser fortsat anvendelse.