Retur

FORTRYDELSRET

Du har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en af dig angiven tredjemand, dog ikke transportøren, får varerne i fysisk besiddelse.
For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele os (se kontaktoplysninger nedenfor) din beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (e-mail). Alternativt returner din pakke med vedlagte returseddel til vores lager.
Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.
Følger af fortrydelse
Hvis du udøver din fortrydelsesret i denne aftale, og returnerer hele din ordre, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.
Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne.

Danske kunder kan bruge den vedlagte returlabel og modregnes Dkr. 50,00 i refunderingen af købet.

Vi tilbyder desværre ikke returlabel til vore udenlandske kunder.

Du skal returnere varerne eller aflevere dem til vores lager:

Cabana Living
Juelsmindevej 308
7120 Vejle Ø
Danmark

Uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.
Vi anbefaler, at du gemmer post/gls kvitteringen som bevis for, at du har afleveret pakken til posten/transportøren.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

Fortrudt køb, ombytning og returnering
OBS: Alle returpakker til Cabana Living skal sendes med omdeling.


Ønsker du at returnerer varer til Cabana Living, er det vigtigt ALTID at udfylde den vedlagte returseddel komplet.

Ønsker du som kunde i Danmark, at bruge vedlagte retur label, modregnes Dkr. 50,00 i refunderingen.


Ønsker du dine penge retur, udfyldes retursedlen med de relevante oplysninger.


Ønsker du at bytte varerne til en anden størrelse eller farve, udfyldes den vedlagte returseddel med de relevante oplysninger som: Navn, ordrenummer samt hvilken størrelse/farve du ønsker at ombytte til.


Ønsker du at ombytte til en anden vare, skal du returnere den vare du ønsker at ombytte, og genbestille den vare du ønsker at ombytte til. 


Varer købt ved brug af tilgodebevis/gavekort kan returneres, dog kun mod udstedelsen af nye bevis/kort.